• Kontakta Västeråstandläkarna
  • 021-120890
  • Stora Gatan 24 | 722 12 Västerås
VARJE TAND I EN MÄNNISKAS HUVUD ÄR MER VÄRDEFULL ÄN EN DIAMANT
Miguel De Cervantes - Don Quijote 1605

Om oss

Tandläkarmottagningen är en av det äldsta i Västerås och har funnits i samma lokaler sedan 1956. Vi finns mitt emot Punkt-Gallerian med gångavstånd från ABB samt tågstation. Mottagningen är fullt digitaliserad och anpassad till det senaste inom tandvården.

Din säkerhet är viktigt för oss

Vi arbetar ständigt med att behålla och utveckla hög standard inom områdena patientsäkerhet, kvalitet, trivsel och miljö. Vårt mål är att du ska känna dig trygg hos oss och alltid veta att de behandlingar du får håller en hög kvalitet.

Din säkerhet som patient beror på vår kompetens. All personal på kliniken har många års erfarenhet. Vi arbetar med och utvecklar de allra senaste metoderna inom tandvården.

Vi strävar ständigt efter att kvaliteten på våra behandlingar alltid ska vara hög. Vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste kraven och rekommendationerna. Det finns alltid goda grunder till nya regler eller rekommendationer från myndigheterna och därför är vi noga med att alltid följa dem.Vårt mål är att du ska trivas hos oss och då är det viktigt att miljön runt omkring är lugn och avkopplande.